Juris Doctor בסינגפור - תוכניות Juris Doctor במנהל עסקים בנורווגיה

Juris Doctor בסינגפור - תוכניות Juris Doctor במנהל עסקים בנורווגיה

Juris Doctor דוקטור במשפטים

דוקטור יוריס או תואר דוקטור של תורת המשפט הוא תואר במשפטים שנצברו על ידי השלמת תכנית שניים לארבע שנות בית ספר למשפטים. בעלי JD יכולים לעסוק בעריכת הדין במדינה בארה"ב נתון לאחר שעבר בדיקת הבר.

בוגרי בעלי תואר דוקטורט מקצועי במשפט הרוויחו תואר דוקטור Juris שלהם, הידוע גם בתור דוקטור למשפטים. בהתאם למדינה הם רוצים להתאמן, בוגרי ייתכן שיהיה צורך לעבור בחינות נוספות כדי להיות רישיון לעריכת דין.

סינגפור, באופן רשמי הרפובליקה של סינגפור, היא אי בדרום מזרח אסיה עיר מדינה מחוץ לקצה של חצי האי המלאי, 137 קילומטרים מצפון לקו המשווה הדרומי. גם מספר האוניברסיטאות בחו"ל, בבתי ספר עסקיים ומכונים מיוחדים שהתקנת הקמפוסים אסיה בסינגפור. סינגפור היא אחת הערים הגדולות הבטוחות ביותר בעולם על ידי כמעט כל קנה מידה.

Juris Doctor בסינגפור - קח Juris Doctor שלך בנורווגיה. כל תוכנית Juris Doctor ומידע הספר. חסוך זמן לפנות את בית הספר כאן!

קרא יותר

רופא יוריס (JD)

Singapore Management University
בקמפוס תכנית מלאה 3 שנים August 2017 סינגפור Singapore

תכנית יוריס הדוקטור (JD) היא תכנית לתואר שני שמובילה לתואר ראשון במשפטים. היא מיועדת לאנשים המחזיקים [+]

. תכנית יוריס הדוקטור (JD) היא תכנית לתואר שני שמובילה לתואר ראשון במשפטים. היא מיועדת לאנשים המחזיקים בתואר ראשון בתחומים אחרים, ועבור מי שמחזיקים בתארים במשפטים ממדינות המשפט האזרחי. יש תלמידים רבים כמה שנים של ניסיון בעבודה. התכנית מאופיינת בהוראה אינטראקטיבית (הסוקרטית) שעוזר לתלמידים לפתח פתרון בעיות, יכולת ניתוח, בין תחומית והשוואתית חוק. כישורים אלה הם חיוניים למצטיינים בסביבות משפטיות וארגוניות תחרותיים של היום. תכנית לימודים קפדניות מועברת על ידי סגל בינלאומי הכולל את מורים עם רקע בפועל, ממשלה ורשות השופטת. תנאי קבלה מועמדים צריכים השלימו לפחות שלוש שנים של חינוך לתואר ראשון במשרה מלאה. - אם אתה לא חוק לתואר שני, דרישת ההודאה היא: לפחות הסמכת תואר בהצטיינות או בדרגה השנייה עליון בהצטיינות - אם אתה חוק בוגר ממדינה החוק אזרחית או אוניברסיטה ידועה בציבור שאינו שפורסם, ההודאה דרישה היא: לפחות הסמכת תואר בהצטיינות או בדרגה השנייה עליון בהצטיינות Proficency אנגלית מועמדים חייבים להראות בקיאות בשפה האנגלית. / IELTS / מבחן SAT TOEFL נדרש אם אמצעי הוראה בחינוך לתואר הראשון של המבקש לא היה באנגלית. מועמדים חייבים השיגו ציון משולב מינימאלי של 1400 עבור שניהם קריאה ביקורתית וכתיבה רכיבים של מבחן SAT. מועמדים אשר מתכוונים לקחת TOEFL או IELTS, שימו לב לציונים הבאים המינימום: - TOEFL (המבוסס על נייר): 550 - TOEFL (מבוסס מחשב): 213 - TOEFL (מבוסס אינטרנט): 79-80 - IELTS: באופן כללי להקה של 7.5 - ציונים לא חייבת להיות בן יותר משנתיים. דמים אגרת בקשה כמו 50 $ דמי אינן ניתנים להחזרה הוא עשו על יישום לתכנית. דמי הרשמה AS 400 $ (סינגפורי / יח"צ) /... [-]